суббота, 23 июня 2018 г.

Тиждень дитячого читання в 2018році,   в Рибальської сільської філії пройшов яскраво та цікаво.


Метою заходу було залучення до бібліотеки  нових читачів, заохотити до читання, та бережливого ставлення до книги, збагачення словникового запасу та виховування у дітей любові до батьківщини. 
Дитячий тиждень був поділений на  різні етапи, кожен етап мав свою назву та напрямок.

 
Кожна дитина обирала свого улюбленого письменника , улюблену казку, та улюбленого казкового героя та описувала його во всій красі. Після презентації свого героя , дітлахи самі ставали братами Гримм, Шарлем Перо, Андерсеном, та ін. письменниками, і фантазували придумуючи свою власну казку зі незвичними героями та пригодами. 
Також протягом тижня для дітей проходили різні вікторини та конкурси, малеча з задоволенням відгадувала запропоновані їм загадки та ребуси, а потім вони вже самі загадували бібліотекареві власні загадки. 



Заключним цікавим заходом на тижні читання була квест – гра «Книга мій друг і товариш». Дітки шукали скарби (цікаві книжки) виконуючи різні завдання. 


На завершенні гри всіх чекав приємний сюрприз у вигляді солодощів. Дітям цей тиждень дуже сподобався, вони дізнались історію створення книг та прочитали разом багато цікавих казок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий